Albums / Op Aarde Viering ♡ / Vandaag beleefde ik het allermooiste moment van dit jaar!

Vanwege springtij en storm zou het hoogwater worden in het gebied waar ik zo graag ben. Toen ik gisteravond in bed lag en de wind langs de ramen hoorde gieren, was ik in gedachten al op die prachtige plek op Aarde en wenste met heel mijn hart dat ik vandaag samen met Abel daar even zou kunnen gaan kijken.
 

Toen ik vanochtend wakker werd, was het twijfelachtig of dat fysiek zou gaan lukken. Net als alle dagen hiervoor omhelsde Abel mij toen ik mijn ogen opendeed. Hij weet dat het dan nog even duurt voordat we echt kunnen gaan opstaan, vol overgave rust zijn lichaam tegen het mijne, hij koestert net als ik deze momenten tussen slapen en waken, het samenzijn. Het nog even niets hoeven.
 

Na een paar uren wakker te zijn, besluit ik het te gaan proberen. Als ik aan Abel vertel dat we in de auto gaan, is hij ongelooflijk blij. Met Abel aan mijn zijde rijd ik naar de plek waarvan ik in gedachten alvast een voorstelling probeer te maken. Ik verheug mij steeds meer en kijk trots naar Abel die op de bijrijdersstoel geniet van alles om ons heen.
 

Abel had het ook zo verdiend, een klein reisje. Weken achtereen heeft hij naast mij in bed gelegen, soms veertien uren lang. 
Wanneer ik op een voor hem onlogisch moment in slaap viel, tikte hij mij wakker met zijn voorpootje en wanneer ik langer dan gewoonlijk hoestte, kwam hij meteen kijken of alles in orde is.
 

Mijn moeder is tussendoor met hem gaan wandelen, maar de reisjes zijn voor hem veel leuker omdat hij zo van autorijden en de vrijheid van de plekken waar we graag naartoe gaan houdt. En vandaag kon ik hem dat geven, omdat mijn lichaam mij wat vrijheid kon geven.
 

Een klein beetje nerveus was ik eerst wel, want in mijn enthousiasme overkomt het mij regelmatig dat ik iets doe wat ik op dat moment niet kan. Dat het dan na enkele minuten al blijkt dat ik helemaal nog niet voldoende hersteld ben om auto te rijden en ergens onderweg de auto aan de kant van de weg moet zetten om te wachten tot de misselijkheid en duizeligheid weer wat zullen afnemen. Of dat ik "te ver" ga wandelen en dan zo wit wegtrek dat ik geen idee meer heb hoe ik weer bij de auto terug moet komen. Dat zijn momenten waarop ik weinig meer denk behalve; "kak".
 

Toen we eenmaal op de plek waar ik zo graag naartoe wilde aankwamen, kon ik wel huilen van blijdschap, geluk en opluchting. Het was zo indrukwekkend om de zee zo dichtbij te zien. Alles wat eerder gras was, was omgetoverd tot golvend water. We zijn een stukje gaan wandelen, vanzelfsprekend droeg ik mijn super sexy thermo- outfit en skibroek.
 

Daarna heb ik een poosje op een aangespoelde balk gezeten. Ik zou er voor altijd willen blijven, in dat moment: Thank you for today!
 

Op Aarde Viering ♡

Ave Lees- en Leefgenoten!

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Wees welkom, lees mee
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl