Lieve Allemaal en Iedereen in het bijzonder,

ik wil jullie ontzettend bedanken voor al het Licht dat gisteravond heeft geschenen. Meer dan honderd mensen hebben meegedaan en dat was te merken! 

Ik ontving berichtjes waarin mensen vertellen dat ze voor het eerst sinds lange tijd lekker hebben geslapen, dat ze zich even niet eenzaam voelden, dat ze ondanks fysieke of geestelijke pijn even een warm gevoel in hun lichaam ervoeren of dat ze zich even heel thuis hebben gevoeld. Dankzij zichzelf en jullie! ♡
 

Het is geen geheim dat alles uit energie bestaat, dat alles stroomt en dat ook je gedachten contact maken met een bepaalde frequentie. Als je bijvoorbeeld aan iets naars denkt, ervaar je een zwaar gevoel. Als je aan iets moois en fijns denkt, klaart je gevoel op en is je gemoed lichter.
 

Soms denken we teveel binnen de voor ons tastbare vormen en stuiten we op ogenschijnlijke onmogelijkheden. Maar er is echt zoveel mogelijk als we daar voorbij leren kijken en voelen.
 

Misschien voel je je daar eerst wat ongemakkelijk bij en denk je dat het berust op verbeelding. Maar op een gegeven moment leer je inzien dat juist het onmogelijke een veronderstelling bleek te zijn en gaat er een wereld van mogelijkheden open.
 

Het huis van Licht dat we gisteren hebben gebouwd, zal er voor altijd voor je zijn. Als je eraan denkt, dan ben je er!
 

"If you want to find the secrets of the universe, 
think in terms of energy, frequency and vibration"
 

Op Aarde Viering ♡

Ave Lees- en Leefgenoten!

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Wees welkom, lees mee
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl