Albums / Op Aarde Viering ♡ / "Een oneindig huis vol vrijheid, inspiratie, ideeën, liefde, warmte en licht"


Er is zoveel waarover ik jullie graag zou willen vertellen. Dit verbaast mij enigszins, omdat ik weinig energie heb, maar toch bruist er iets van binnen. Ik sprak daar eens met iemand over en onze conclusie was dat wanneer je zoveel los hebt moeten laten, je zo weinig nog kunt, maar toch nog een bruisend gevoel ergens diep van binnen ervaart; dit wel eens de ontmoeting met je ziel zou kunnen zijn. Mooi vind ik dat.


De fijnste gesprekken voer ik meestal via internet. Het is voor mij de wonderlijke digitale poort die mij in contact brengt met andere zielen hier op Aarde. Ik ben daar ontzettend dankbaar voor, omdat dit voor mij een haalbare manier is om gedachten, ideeën en al wat ons meer drijft uit te wisselen.


Dit jaar -2016- heb ik één keer fysiek bezoek gehad van een vriend, dat was erg fijn. De rest van het contact is allemaal via digitale wegen verlopen. Dit is niet omdat er geen mensen zijn die bij mij willen langskomen, integendeel. Ik word niet vergeten, dat weet ik en dat voel ik. 
Het is voor mij echter meestal onhaalbaar, de prikkels van het contact kosten mij zoveel energie dat het eigenlijk niet meer leuk te noemen is. Ik heb lange tijd geprobeerd dit sociaal wenselijke beeld van "elkaar echt te moeten zien" in stand te houden, maar nu weet ik dat het voor mij op dit moment niet gaat en heb ik dat ook losgelaten.


Aanvankelijk vond ik dat spannend, omdat ik denk ik bang was mensen kwijt te raken, maar nu weet ik dat de "juiste mensen" blijven. Ik weet nu dat energieën en zielen elkaar toch wel vinden, moeiteloos.


Eigenlijk maken de digitale poorten op een bepaalde manier zichtbaar hoe we allemaal met elkaar verbonden zijn. Je hoeft niet tegenover elkaar te zitten om elkaar te ontmoeten. Als je een berichtje ontvangt, een vertelling leest of een gesprek voert, voel je vrijwel meteen de energie van die persoon. En dat is waarin je elkaar ontmoet. Een ontmoeting voorbij alles waaraan we soms denken te moeten voldoen. Van die ontmoetingen houd ik.


Ik ben veel alleen en ik voel me daar fijn bij. Nikola Tesla ook:
“The mind is sharper and keener in seclusion and uninterrupted solitude. Be alone, that is the secret of invention; be alone, that is when ideas are born. That is why many of the earthly miracles have had their genesis in humble surroundings"


Een ontzettend intelligente man, wat zou ik soms graag terug in de tijd willen reizen om met mensen zoals hij te kunnen praten! In dit geval naar 1896 toen hij rond de 40 jaar was.


Vroeger kon ik snel denken. Ik vond dat altijd leuk om te doen. Sinds ik ziek ben, denk ik trager en waziger. Dat was vooral voor mijn ego nogal een dingetje. Maar, tegelijkertijd ben ik door de "afzondering" het leven anders gaan bekijken, ik kreeg nieuwe ideeën. Er begon een heel interessante reis. Een reis voorbij de ruis van alledag. Ik kon dan wel niet meer zo snel denken op de manier zoals ik was gewend, maar op een nieuwe manier leerde ik dingen veel sneller te zien. "De geest is scherper in afzondering en eenzaamheid"


Ik kan mij best voorstellen dat mensen die weinig tot nooit alleen zijn, op een gegeven moment óf zo geconditioneerd zijn dat het ze niet eens meer opvalt wat ze eigenlijk aan het doen zijn óf op een gegeven moment vastlopen.


Ergens diep bij ons van binnen leeft iets dat graag zijn hoogst haalbare potentieel wil leven. Om die bron te kunnen aanraken moet je goed naar jezelf en je situatie (durven) kijken. Als er teveel ruis is, teveel ballen in de lucht gehouden moeten worden, als het te veel moeite kost, klopt er iets niet.


Ik denk dat wanneer iedereen vanuit zijn diepste inspiratie zou leven, de wereld er mooier uit zou zien. Maar we zitten misschien te veel vast in bedachte vormen en verwachtingspatronen.
Patronen en vormen die veel druk op onze schouders en ons hart kunnen leggen. Dat vind ik één van meest spijtige dingen om te zien, omdat ze juist het allermooiste van de mens onderdrukken; vrijheid, inspiratie, ideeën, durven leven op de stroom die zich aandient.


En zo komen we bij het idee dat ik gisternacht zo stralend voor mij zag. Ik zag een oneindig groot lichtend huis waarin iedereen welkom is. Een oneindig huis vol vrijheid, inspiratie, ideeën, liefde, warmte en licht.


Toen ik onlangs vertelde over hoe het soms voelt om ziek te zijn, ontving ik ontzettend veel hartverwarmende woorden. Ik wil dat graag voor iedereen. Want iedereen kan wel een plek gebruiken om even samen te komen, te mogen zijn wie je bent, gezien en omarmd te worden met al je twijfels, drukte, zorgen of onzekerheden. 
Zodra deze vertroebelende gevoelens eenmaal zijn gezien en aangeraakt, kan je licht weer een weg naar buiten vinden en de wereld kan wel wat van jouw licht gebruiken. In wiskundige termen uitgedrukt zal het een exponentiële groei van licht betekenen!


Bij deze nodig ik je van harte uit om morgen 14 december 2016 rond 21:00u tijdens volle Maan een kaars te branden en samen een energetisch huis van Licht te bouwen waarin iedereen zich geborgen, gezien en geïnspireerd zal voelen.


Zodra we het huis eenmaal door onze gebundelde energie hebben gebouwd, zal het voor altijd blijven bestaan en kun je wanneer je wilt daar zijn; omringd door liefde, licht en inspiratie.


Tot dan, tot daar! ♡


"If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration" - Nikola Tesla
 

Op Aarde Viering ♡

Ave Lees- en Leefgenoten!

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Wees welkom, lees mee
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl