Albums / Op Aarde Viering ♡ / "I have a dream"

Eerder vertelde ik eens over de reizen die ik in mijn dromen maak. Bijna iedere nacht ben ik ergens waar ik niet eerder was, zijn er dieren die ik niet eerder zag, kleuren zo mooi om in te verdwijnen en natuur en bovennatuurlijke verschijnselen die alles wat ik eerder zag overtreffen. Tijdens die reizen maak ik foto´s, die vast ergens opgeslagen worden in een dreamcloud.

 

Gisterenavond voor het slapengaan dacht ik na over hoe mijn "ik" stilaan verdwijnt. Het is één van de meest opmerkelijke ontwikkelingen sinds mijn fysieke lichaam ziek werd. Ik ervaar het als een prettige en zeer welkome ontwikkeling. Zoals de leermeester van Mooji zei; "Reality is everywhere, and to find it, "you" must first disappear".
 

Misschien is het niet voor iedereen zomaar te begrijpen, maar voor mij is het een soort van hoogste doel. Het gaat niet om jezelf wegcijferen of jezelf onzichtbaar maken, het gaat om alles wat er is in de meest pure vorm te kunnen ervaren en aanschouwen. In de meest pure vorm te kunnen zijn.
 

Ik merk het aan het steeds minder behoefte te hebben aan alles waar je "mijn" voor kunt zetten. Mijn relatie, mijn kinderen, mijn huis, mijn carrière, mijn .. het zijn wensen die op één of andere manier oplossen in een groter geheel.
 

Verrassend genoeg droomde ik die nacht dat ik over een rode loper liep, mensen mijn naam riepen en foto's van mij maakten. Niet direct mijn wens en een tegenpool van waar ik vlak voor het slapengaan over nadacht!
Het fijne was (vond "ik"), dat ik daar was om te mogen vertellen over innerlijke reizen en werelden. Alsof ik in de toekomst was beland - vast met dank aan Hiro Nakamura - en het collectieve bewustzijn van de mensen was veranderd.
 

Een wereld waarin alles zoveel eenvoudiger is omdat mensen met hun ware zelf verbonden zijn en daarmee ook met elkaar. Een wereld waarin mensen minder eenzaam zijn, elkaar veel beter begrijpen omdat het ego plaatsmaakt voor het hart. Een wereld waarin er wordt gesproken over hoe wonderlijk het Universum is waarin wij leven. Een wereld waarin zoveel er niet (meer) toe doet omdat je ziet en voelt dat alles er al is en je dus niet - zoals je eerder dacht - voor alles zo hard je best hoeft te doen. Een wereld waarin iedereen zich geborgen voelt. Geliefd weet. De wereld van mijn dromen.

Op Aarde Viering ♡

Ave Lees- en Leefgenoten!

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Wees welkom, lees mee
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl