Albums / Op Aarde Viering ♡ / "The wideness of the horizon has to be inside us"

Rond middernacht, wanneer de tijd een tipje van zijn sluier oplicht, reis ik naar een andere wereld. Even hapert het strakke ritme van het tikken van de klok, de tijd maakt een fractie ruimte om aan hem te ontkomen. Deze ruimte is één van mijn lievelingsplekken; tijd en afstand zijn er een illusie en mijn lichaam geneest er als bij toverslag. Het is een ruimte waar alles kan, een veld van oneindige mogelijkheden. Van de Aarde door de dampkring naar de mooiste planeten in ons heelal. Je bent er vrij van alles wat je in het leven met je meedraagt; vrij van het verleden, vrij van onzekerheden, vrij van ziekte en verdriet omdat het menszijn slaapt. 
Onderweg maak ik foto’s, zelfs in mijn dromen doe ik dat, omdat het er zo mooi is. Vooral het licht is bijzonder, dat valt mij telkens op. Er zijn veel zonnen en sterren en de planeten lijken allemaal heel dichtbij te zijn. En er zijn wonderlijke dieren die ik nooit eerder zag.
Vannacht droomde ik dat ik wakker werd en alle foto’s van deze reizen op mijn SD kaart bleken te staan! Later werd ik “echt” wakker en dacht ik met een glimlach aan die wereld in een wereld in een wereld. Als een matroesjka ontvouwen ze zich in mij. De beelden staan in mijn hart geschreven, vannacht ga ik weer op reis!

Op Aarde Viering ♡

Ave Lees- en Leefgenoten!

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Wees welkom, lees mee
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl