Blessing

 

Mijn fysieke bewegingsvrijheid is nog steeds erg vernauwd. Maar ondanks de minder fijne dingen die mijn lichaam ervaart, probeer ik iedere dag toch iets te doen waar zowel mijn lichaam als ik onze vrijheid in kunnen vinden. 

Vandaag vonden wij die vrijheid in de wind. Onzichtbaar maar voelbaar, hoorbaar en plots zichtbaar daar waar hij iets aanraakt. Hij brengt beweging, in en om mij heen. Het is als samenzijn met een goede vriend. Zijn gemoedelijke aanraking tovert een glimlach op mijn gezicht. 

May the Breeze
blow new strength into your being

Terwijl ik daar sta en de wind de wereld om mij heen mooier maakt, denk ik aan de Apache Blessing en wens ik dat de mensen minstens één keer per dag stilstaan bij het wonderlijke leven en in leven zijn.

May you walk
gently through the world and know
its beauty all the days of your lifeReacties

Simoens M. op 26-05-2013 23:24

Hallo Maartje,

De muziek van dit stukje vind ik fantastisch.Over jou schrijfkunst ben ik eerlijk gezegd een beetje jaloers(stout, ik weet het) maar toen ik jou leeftijd had ging dat allemaaal beter .Jou innerlijke leven heeft 'rust' gevonden en helpt jou natuurlijk om de erge dagen rechtop te houden.Het verschil in ons taalgebruik;zelfs al is het alle 2 Nederlands blijkt toch soms een opstakel te zijn! Ik kan het niet verkaren,msschien ligt het aan mijn hoogsensviteit en leef ik ietwat verkeerd, ikweet het niet.Jou mooie schrijfsels zijn voor mij soms erg confronterend maar dat komt waarschijnlijk omdat ik nog geen innerlijke rust gevonden heb en mijn thuissituatie niet dezelfde is als de jouwe.Sorry.Fijne nacht. grtz Mich

Ave Lees- en Leefgenoten!

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Wees welkom, lees mee
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl